Wippies Trådlösa Router

Jag har nu fått hem ett paket från Buzzador med Wippies trådlösa router som jag ska testa. Ska bli intressant att se hur det funkar…

Info om Wippies:
Wippies är ett nätverk som vänder sig till dig som har bredband via ADSL hemma och utan kostnad även vill få gratis trådlöst bredband både hamma och på andra platser.
Den delade bandbredden prioriterar ägaren av Wippiesroutern och gästanvändarna är helt avskilda från det privata nätverket, något som bidrar till att säkerheten är garanterad.
Vid registreringen av routern läggs din Wippies-routerns geografiska position ut på Wippieskartan. Denna karta visar dig och andra medlemmar var man närmast hittar en Wippies hotspot och kan surfa runt utanför hemmet. Kartan finns på www.wippies.se.
Man får med andra ord gratis Internetaccess via alla Wippies-routrar i hela världen samt gratis support som hjälper dig att komma igång.
Om du också vill prova att bli en Wippiesanvändare, helt gratis, utan fraktavgift. registrera dig här.

Info om Buzzador:
Buzzador är Sveriges första mun-till-mun marknadsföringsportal. Att vara en Buzzador innebär att du gratis får testa nya produkter och tjänster. Du kommunicerar sedan med dina vänner och berättar om produkten och dess fördelar. Det handlar alltså om en annan sorts marknandsföring än traditionell reklam.

Vill du bli en Buzzador? Anmäl dig här eller klicka här om du vill veta mer innan du bestämmer dig. (Via dessa länkar framgår det att det är jag som bjudit in dig.) 🙂

Annonser

4 thoughts on “Wippies Trådlösa Router

  1. Ja det var ju fina blommiga bilder.Blommiga koppar i samma modell från sköna hem har jag med fast annan färg och mönster, måste nog kolla upp det där med hemmaproject/smink så många project som jag har på lut här,kram Katta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s