Cliff House – Irland

Det här hotellet är skapat av inredningsarkitekten Douglas Wallace och Coughlan De Keyser Associates. Byggnaden ligger, som namnet antyder, på en klippa med utsikt över havet vid Irlands sydöstra kust. Jag låter bilderna tala för sig själva men lägg märke till hur material, färgval och design samspelar med omgivningarna. Läckert!

Annonser

4 thoughts on “Cliff House – Irland

 1. VILKET STÄLLE!!!! WOW – bilder talar verkligen för sig själva!! Här skulle jag gärna bo några nätter! Men det kostar väl skjortan…
  Hoppas att du får en härlig dag i solen!
  KRAM!!!

 2. Fullkomligt fantastiska bilder här också. Men dom slår ju aldrig Maldiverna ändå. =)) Faktum är att dina hotellbilder avgjorde frågan här hemma hos oss när jag visade dem för sambon. 😉 Det blir Maldiverna vi åker till, men längre än så har vi inte kommit i planerna ännu. Men jag hoppas förstås på någon form av spa-hotell i allafall. :o)

  Kikade på din balkong här under också. Så himla söt den är. Och så fräscht med rött och vitt. Det ser ut som en liten hörna på en uteservering i Österrike, en sån där som ofta ligger på en innergård. 🙂 Jag har också blivit relativt färdig med min balkong nu, men jag har typ miljoner frön kvar att så, och det lär nog ta sin lilla tid. *s*

  Jag kan ju kanske passa på att fråga dig också om du har lust att offra en halvminut åt att skänka mig din röst i en tävling jag är med i? Jag är tacksam för varje röst jag kan få, omgången är toktuff! Så om du skulle vilja det, så kan du gå direkt till tävlingen via den här länken:

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2771090

  Eller via min blogg om du vill. Jag skulle verkligen vara jättetacksam om jag fick din röst. 🙂
  Ha en fortsatt underbar dag i solen! Kram//Indra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s