Runda former i köket

Vem har sagt att ett läckert och stilrent kök nödvändigtvis måste ha raka former?

(Bilder härifrån & härifrån)

Annonser

16 thoughts on “Runda former i köket

  1. Riktigt läckert! Som alltid när du visar saker!!! Du har så himla bra smak & sinne för att hitta läckra saker!!! Hoppas att du får en mysig allhelgonahelg! KRAMIS!!!

  2. Detta var den grymaste blogg disignen jag stöt på. Var hittar ´du dehär bilderna, som du visar på bloggen. Min tjej är tokig i inredning. Lätt att jag kommer att visa din blogg. Ha det bara fint. Best Regards ….

  3. Tänkte höra med dig som har koll på det mesta med inredning och så. Jag söker en ”reservtoalettpappershållare”… Långt ord det där! Jag har sett en som jag vill ha men inte minns vart så jag tänkte helt fräckt kolla med dig om du vet. Jag VET att jag sett det i någon inredningtidning…
    Den är i metall, om den var blank eller matt polerad kommer jag inte ihåg men den var liksom ”våg” formad, typ som en såndär man hänger på väggen och stoppar in tidningar i men här var det alltså toalettpapper. Har du sett någon, vet du var jag kan hitta en? Jag har googlat, letat i butik men hittar ingen… Typiskt när man väl fastnat för en! Nu är ju alla andra ful, fel och passar inte alls!

    Trevlig helg!
    kram Cissi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s