Alla Barnhjärtans Månad

Visste ni att februari är Alla Barnhjärtans månad? Dahlarna tipsade om de här söta pinsen som man kan köpa för 25:- och pengarna går oavkortat till Hjärt- Lungfonden.

pins

Varje år föds 1000 barn med hjärtfel i Sverige. För tredje året i rad ägnar Hjärt-Lungfonden februari månad till att samla in pengar för att fler barnhjärtan ska få chansen att klappa längre. Satsningen blir större och större för varje år. 

Sedan år 2004 har försäljningen av Hjärt-Lungfondens hjärtepins inbringat cirka 9 miljoner kronor till forskningen. Årets hjärtepins är designade av Sven Nordqvist, författare till de populära böckerna om Pettson och Findus, och sångerskan Charlotte Perrelli.
Pinsen finns att köpa hos Akademibokhandeln, EuroFlorist, Hemtex, Hemköp, Tempo, GinaTricot, Hälsokraft, Lunchfrämjandets restauranger och en del sjukhus. Dessutom säljs pinsen av skolungdomar runt om i landet.
  (Text från Hjärt- LungFonden.se)

Läs mer på Hjärt- Lungfondens kampanjsida.

Annonser

6 thoughts on “Alla Barnhjärtans Månad

  1. Hej!

    Vad kul & bra att du också skrev om detta! En nära väninnas dotter är hjärtsjuk sedan födseln. Hon är 14 år nu & har opererats flera gånger. Senast i höstas. Därav känner jag extra för detta! Ha det så bra! KRAMAR!!!

  2. Snusans inredningsblogg; Haha, ja det kan jag tänka mig! Det är något jag inte skulle kunna klara mig utan. Mattias retar mig och säger att jag tror att det är lösningen på allt! 🙂 Går bilen sönder, fram med dekorplasten bara. 🙂 Men det är ju bra till så mycket!!! Helgen har varit slapp & skön. 🙂 Hoppas din har varit bra. Kram

    De där hängarna är bara fööör tuffa!!!!

  3. Snusans inredningsblogg; Jag klipper ut bokstäverna/ texten från de som jag har skrivit ut. Sedan använder jag dom som mallar, lägger dom på baksidan, spegelvänt. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s