Solcellsbelysning

Det är visst över en månad sedan jag skrev någonting här. Anledningen är att det mest är Cocosflingan i min mage som upptar mina tankar just nu. Om en månad är han förhoppningsvis här och jag hoppas att även våren är här på allvar då. Tänk… snart är det verkligen sommar… Och vi är föräldrar… Jag ser fram emot att lära känna våran nya lilla familjemedlem och njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar.

Det är främst en massa bebissaker som inhandlas nu men en annan sak jag är lite nyfiken på är solcellsbelysningen ”Solig” från IKEA. De soldrivna lamporna som laddas av dagsljuset och tänds när det mörknar. Den verkar smidig att ha ute i trädgården om kvällarna när det börjar skymma. Är det någon som testat den?

solcell1
(Bild från IKEA)

Annonser

13 thoughts on “Solcellsbelysning

 1. De där har jag missat totalt! Verkligen supertuffa! Tack för tipset!
  Och jättekul att höra lite ifrån dig. 😉
  Hoppas allt är bra med dig och lilla flingan i magen. 🙂

  Kram//Indra

 2. Otroligt tufft. Det hade jag också missat. Undrar hur bra dom lyser, man får nog köpa ett par och testa 🙂
  Lycka till med Cocos! Har ni börjat fundera på något annat namn eller kommer det vara Cocosflingan som gäller?

  Svar: Ja vi velar hit och dit ang. namn. Det får visa sig när han kommer ut vad han är för en person. 🙂 Cocos kan han ju inte heta tyvärr, det låter ju som namnet på en apa eller något. 😛

 3. Tack för din grattishälsning, ni har något mysigt som väntar men var beredd på att det även är en omställning som heter duga med mycket känslor och öma såriga bröst ;)…

 4. Hej,
  tack för tipset på de fina lamporna. Har nu köpt en orange och jag tycker den är jättefin på min balkong som just går i orange. De lyser inte så starkt utan mer som svag mysbelysning.
  hälsn från en av dina läsare

 5. Jag har skaffat en! Tänkte fotografera när den lyser ikväll, det blev en mysigt sken…har den ovanför trädgårdsborde tpåa ltanen, fungerade utmärkt. Behövde typ en dag på sig att laddas upp!

 6. Vad mysiga lampor! Får mig verkligen att längta till ljumma sommarkvällar. Önskar jag hade ett bra ställe att hänga upp dem bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s