Tomtägare

Nu är vi tomtägare. Vi var till mäklaren och skrev på idag. Igår hade vi möte med hussäljaren igen och är så gott som klara med husritningarna och alla val vi är tvugna att göra innan vi lämnar in bygglovsansökan. Vi får tillträde till tomten 1:a december så då börjar äventyret. Inflyttningen är beräknad till sista augusti nästa år. Detta innebär att det kommer att bli betydligt livligare här på min inredningsblogg.

😮 … Tjo, vad jag känner mig vuxen helt plötsligt. 😛 Fast samtidigt känner jag mig som en liten häpen 10-åring som frenetiskt försöker hänga med i diskussionerna med alla begrepp och siffror och samtidigt hålla masken och se sådär naturligt lugn och cool ut. 😛 Idag när vi precis hade skrivit på kontraktet utbrast Viggo i ett glädjetjut. Då passade jag också på att tjoa lite av glädje. För har man sitt barn med sig så är det ingen som tycker att man är konstig om man tjoar och tjimmar av lycka eller gör grimaser på ett möte.

tomten1

tomten2

tomten3

Annonser

6 thoughts on “Tomtägare

  1. WOW vad kul! GRATTIS!!! Sååå spännande & sååå häftigt! Många beslut att ta… Men tänk vad kul att få vara med & bestämma allt från grunden! Ser fram meot att följa bygget & dina val här på bloggen! KRAMISAR!

  2. Stooort grattis till tomten. Vilken känsla det måste vara att få vara med och se sitt hem skapas från grunden. Någon gång i livet vill jag också bygga nytt:) Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s