Svart kök

Vi var först inne på att ha vita enkla skåpluckor i köket, dels för att spara pengar och dels för att det kanske blir en del hack och repor med en liten parvel som kör rally in i skåpen med trehjulingen. Man kan ju alltid byta till snyggare luckor när han blivit äldre. Men sen insåg vi hur himla trist det skulle bli. Inte snyggt alls. Henrik vill ha svart högblankt kök med svarta vitvaror och jag har nappat på idén. Svarta kök är jäkligt snyggt.


(Bild från HTH)


(Bild från Noblessa)


Köksluckor: ”Linda” svartbetsad ek, Vedum. Handtag: 31048 matt krom, Vedum. Bänkskivor: Svart granit Vedum. Kakel: Duvbo Kakel Design AB. Spishäll: Husqvarna. Kyl/frys: Husqvarna. Micro: Husqvarna. Diskmaskin: AEG. Kaffemaskin: Impressa 25 från Brasilianska Kaffehuset.
(Bild & text från Expressen)


Lyxigt svart. Ett elegant kök som tilltalar de djärva är Ballingslövs svarta, släta, hög-blanka Lineluckor med grepplist. Den vita laminatbänkskivan heter 230-FH118 DFI. Fläktkåpan är från Thermex, vitvaror från Smeg och den dekorativa fondtapeten, Kinobori, från Björklund & Wingqvist.
(Bild & text från Expressen)


Svart som natten. Husqvarna ansluter sig till den svarta trenden och släpper en beckmörk kökskollektion i pianoblank lack, från kyl och spis till diskmaskin och inbyggnadsugn. För prisuppgift, kontakta Husqvarna-Electrolux.
(Bild & text från Expressen)

7 thoughts on “Svart kök

  1. Vita luckor med en svart högplank bänkskiva är jätte snyggt. Men varför inte svarta luckor och vit bänkskiva. Det finns så många val. Lycka till!

  2. Verkligen KANONFINT med svart högblankt kök! Har aldrig sett det hemma hos någon, men blev ju riktigt sugen på det i mitt hem med! Ser verkligen fram emot att se erat kök!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s