Nytt hos Lundbergs: Skjutdörrar med spegelglas

En av alla saker vi måste ta ställning till när det gäller huset är förvaringslösningen i klädkammaren. Jag har letat skjutdörrar och inredning men ännu inte riktigt kommit fram till vad som passar oss. Lundbergs skjutdörrar har hört till mina favoriter från början men eftersom de inte hade spegelglas som alternativ till dörrarna valde jag bort dem och riktade blickarna mot andra leverantörer i garderobsdjungeln. Jag vill nämligen ha en av dörrarna i spegelglas och resten i vitt eller svart. Häromdagen fick jag dock ett pressmeddelande om att spegelglas nu finns i deras sortiment.

Lundbergs

En ny serie med optimala förvaringslösningar med måttbeställda skjutdörrar och inredning lanseras. Sortimentet består av en rad olika modeller och kombinationer i olika prisklasser.

Skjutdörrarna finns med fyra olika profiler: Modest, Mezzo Grip, Mezzo Design och Maxima, vilka alla är tillverkade av aluminium. De olika modellerna finns i fyra färger: silver, vit, svart och champagne. Profilerna har kullagerförsedda bottenhjul med urspårningsskydd. Som extra tillbehör finns en s.k. softclose som ger en ännu tystare och mjukare stängning.

Fyllningarna (dörrens utseende) finns i 32 olika utföranden; färgglatt, neutralt, glas eller spegel och man väljer om man vill ha dörrarna med eller utan avdelare. Som tillbehör finns matchande sidogavlar och belysning.

www.lundbergs.com

  
 

 

 

Annonser

One thought on “Nytt hos Lundbergs: Skjutdörrar med spegelglas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s