Väggdekor från SundayStore

De här söta väggdekorationerna kommer från SundayStore.se. De skulle passa fint i ett barnrum tycker jag. Viggo gillar både päron och fåglar så päronträdet skulle jag gärna sätta upp i hans rum som går i mörkt turkost och limegrönt. Även körsbärsträdet skulle passa fint eftersom jag förknippar just blommande körsbärsträd med Viggos födelse av flera olika anledningar. Extra kul är det med väggdekorationer som dessa som består av olika delar vilket ger en viss konstnärlig frihet. Ingen dekoration blir den andra lik då man själv kan påverka utseendet och använda sin kreativitet. Förutom väggdekor har SundayStore även tygstickers, klisktermärken och designtejp.

SundayStore vill gärna erbjuda er läsare 10% rabatt. Den rabatten gäller även tillsammans med andra kampanjer och erbjudanden. Har de till exempel 20% rabatt på en vara så blir det totalt 30% för er. Ange BLOG-02 när du gör din beställning.

Annonser

3 thoughts on “Väggdekor från SundayStore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s