Tävling – Vinn dusch från FM Matsson

Tävlingen är avslutad!

FM Matsson presenterar en ny dusch i 9000E-serien, en av Sveriges mest sålda dusch- och kranserie. Dessutom lanseras en smart schampohylla speciellt framtagen för säkerhetsblandaren 9000E.

FM Mattsson dusch

Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Den är utsrustad med ”EcoFlow-systemet” som begränsar vattenåtgången till max 9 liter per minut, med bibehållen komfort och den har kalkavvisande sil. Med ett enkelt knapptryck anpassas höjden på duschhandtaget och stången har ett reglerbart övre väggfäste vilket innebär att gamla borrhål kan användas vid montering. Duschen finns i två olika varianter, 1-strålig och 3-strålig. Den senare har ett strålläge som lämpar sig särskilt väl som babydusch då den ger en mjuk och behaglig vattenstråle.

Shampohyllan monteras helt utan ingrepp i tätskiktet i badrummet och ger en generös avlastningsyta med naturlig vattenavrinning.

FM Mattsson dusch hylla

Vill du vara med och tävla om duschen och shampohyllan gör du så här:

 • Svara på frågan: Vad kostar den 3-stråliga duschen? Svaret hittar du hos FM Matsson.
 • Motivera varför just du ska vinna.

Obs! Kommentarerna kommer inte att synas förrän tävlingen är avslutad.

Tävlingen avslutas söndagen den 5:e december. Bland de som lämnat rätt svar väljer jag och min sambo ut den som skrivit den bästa motiveringen. Vinnaren kontaktas via mail senast den 8:e december. Lycka till!

Annonser

51 thoughts on “Tävling – Vinn dusch från FM Matsson

 1. Rätt svar: ca 900kr inkl. moms

  Jag och min sambo ska hyra ett hus för att eventuellt köpa det så småningom. Huset e i mycket dåligt skick och värst är badrummet. Det roliga är att vi senaste idag hade diskussionen om vi ska försöka fräscha upp det innnan inflyttningen och kom fram till att det viktigaste är att fixa en ny dusch. Av denna enkla anledning och sammanträffande skulle jag vilja ha duschen och schampohyllan!

 2. Svar: ca 900:- inkl. moms

  Vi är en stor familj, har snart åtta barn
  ska man duscha här är det ”först till kvarn”…
  duschkranen läcker och varmvatten sinar
  inte undra på jag snart står o grinar
  jag vill spara på miljön, så även våra pengar
  så vi kan sova med gott samvete i våra sängar.

 3. 900 kr

  Jag och min son älskar att duscha varmt!! Vår nuvarande blandare är lite snål med varmvatten och vi får allt som oftast duscha fisljummet. Dessutom är strålen så klen att det nästan är omöjligt att få ur shampoo & balsam ur håret!!

  Golvet är dessutom fullt av flaskor. Mammas special från frisören, pappans med lite manlig lukt och barnens duschtvål.

  Den nya blandaren från FM hade verkligen förgyllt vår vardag med en massa långa varma duschar. Sonen och jag hade gillat det!!

  Tack för en inspirerande blogg!!

  /anna.

 4. Behagliga strålar som inte kostar mer än 900 stålar och som gör huden sammetslen och ren,
  det vore toppen för hela kroppen.

  Pris ca 900 kr.

 5. Hej, Den 3-stråliga duschen kostar 900 kr. Vi behöver en ny då vår har gått sönder och ingen kan bada längre = mycket gråt!

 6. Svaret på frågan är 900 kronor för den 3-stråliga duschen.
  Jag och min sambo har båda nyligen förlorat jobbet och ungefär samtidigt insett att vårt badrum är angripet av mögel. Vi måste nu renovera hela kalaset på en ytterst liten budget. Ett litet bidrag, som denna vinst, skulle hjälpa oss med både motivation och överlevnad!

 7. Jag och min fru har nu påbörjat en total renovering i vårt badrum på grund av vattenskada och att vattnet inte rann ner i brunnen när vi hade badkar vilket resulterade att vi fick kosta på oss flera tusen för ett nytt badrum.
  Vi har bestämt att vi istället för badkar ska skaffa en dusch nu när badrummet nästan är klar, men pengarna har inte riktigt räckt till för den duschkamin vi letat efter men förvånansvärt hittade vi den på denna bloggtävling och vad kan inte vara bättre än att ge ett försök?
  Vi vill ju dessutom ha ett stilrent och snyggt badrum som familj och gäster ska kunna uppskatta!

 8. Den 3-stråliga duschen kostar ca 900 kr inkl. moms.
  Våran har gjort sitt, den är inte utrustad med något extra och sliten, den har hängt med sedan 80-talet när jag själv var liten.

 9. Hejsan!
  SVAR: ca 900kr.

  Jag bor i en hyreslägenhet, har bott här cirka 4 år. Mitt duschmunstycke är gjort av plast och har en spricka i sig, så när man duschar får man vatten i ansiktet. Inte kul alls!
  Vaktmästaren vägrar byta ut den och jag får dras med den gamla plastsaken, skulle vara så skönt att få ett nytt duschmunstycke. Då skulle det vara skönt att duscha istället för att det är en plåga

 10. Svar: 1 179 kr. Behovet av att byta blandare är stort för man kan antingen få kylskador eller brännblåsor i duschen vi har.

 11. Rätt svar på frågan är: 1300kr

  Motivering: Fuktskadat badrum som vi, (som det ser ut nu) får betala själv. En bebis är på väg och det sista vi har råd att lägga pengar på är badrummet. Alla hjälpmedel är välkomna!

 12. Svar:
  ca 900kr inkl. moms

  Motivering:
  Att flytta från ett stort badrum till ett hus med en väldigt liten duschhörna där man får gå in, baka ut, är en utmaning för hela familjen. Främst då vi måste lära oss att utnyttja varje liten yta som finns. FM Matssons dusch med shampoohylla gör att vi slipper att shampoo, balsam och tvål som tar upp onödig plats på den lilla ytan. För att inte tala om den snygga designen på den!

 13. Dusch 3-stråle ca 900kr inkl. moms

  När stil och design råda, Fm Matsson erbjuder oss de båda.
  3-stråle gör duschandet till en fröjd, Shampoohyllan för ögat en fröjd.
  EcoFlow-system – tänk vilken dusch, Vår gamla kalkberikade utstrålar bara USCH!

 14. Hejsan!

  Den kostar ca. 900 kr.

  Min motivering: Eftersom mina föräldrar gärna skulle vilja flytta hem till hemlandet Slovakien och renovera min mormors nerslitna hus. Tyvärr så har vi inte så mycket pengar men det skulle vara fint om jag skulle kunna hjälpa dem med en sak i taget…. Denna duschen skulle vara perfekt till oss eftersom vi just vill ta bort badkaret och enbart ha en dusch.

  Tack,
  Robert Holik

 15. ca 900 kronor

  På kvalite och miljötänk vill jag inte pruta
  FM Matssons ger mig full valuta.
  med hyllan blir det helt komplett
  valet för mig är lätt!

 16. Ca 900 kr inkl moms

  Jag vill vinna därför att vi verkligen behöver en ny dusch på landet, där består duschen av en trädgårdsslang med ett gammalt duschmunstycke på…
  Det är riktigt fult, så jag skulle hoppa av glädje över en ny fin dusch & en snygg champohylla

 17. Jag är gärna med!
  Svar: ca 900kr inkl. moms
  ”Jag är i stort behov av en ny blandare då det snart inte går att duscha här hemma längre. Det är något fel, önskar jag visste vad, för man kan inte reglera värmen längre. Nej, nu är jag inte riktigt ärlig, för man kan välja mellan varmt, jättevarmt eller skållhett. Så nu håller jag tummar och tår för att få duscha lite kallare…”

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2010/11/5-dec-vinn-dusch-fran-fm-mattsson.html

 18. Vad kostar den 3-stråliga duschen? Svar: Dusch 3-stråle kostar ca 900kr inkl. moms

  En vinst skulle innebära ett lite lättare samvete kring dethär att ta långa sköna duschar. Eco Flow systemet låter jättebra speciellt som vi tar vårt vatten ur egen brunn och ibland vid torrperioder på sommaren så är det extra viktigt att tänka på vattenåtgången! Tål att nämnas att duschen som vi du använder installerades 1982…inget ecoflow där inte 🙂

 19. ca 900. Vill vinna för att våran dusch är riktigt kass, det sprutar vatten åt alla håll och kanter. Sedan hade en schampoohylla varit perfekt, så slipper jag sparka omkull flaskorna hela tiden som nu står på golvet.. Jag hade verkligen blivit såå glad om jag vann! Då kunde jag få njuta mer i duschen, blir ju inte så länge när man har en liten knodd men ändå – den lilla stunden är viktig!

 20. Hejsan!

  Ca 900 kr inkl. moms kostar den 3-stråliga duschen.

  Just nu vi våra duschampon på golvet ställer,
  och det är ju inte så skoj när dom ideligen välter.
  Duschkabinen är så liten, inte tänkte vi på den biten
  att vi också skulle ha en hylla,…men det har vi ju oss själva att skylla!
  Så jag skulle gladeligen vinna denna dusch med liten hylla,
  så att vi den med våra flaskor kan fylla.

 21. Hejsan.

  Rätt svar är ca 900kr inkl moms. Min motivering är att jag just har köpt ett ”renoveringsobjekt” med bla 4(!) duschrum och denna duschen skulle komma till ett hem där den kan hjälpa till och rädda åtminstone ett av de rummen och få den uppskattning den förtjänar.

  Mvh
  /Fredrik

 22. 900:-

  Min nuvarande dusch är gammal och slö,
  när som helst kommer den att dö.
  Älskade så få kräver den en ersättare med klass,
  då skulle en från FM Matsson komma väl till pass.

 23. Duschen kostar cirka 900 kronor.

  Jag skulle gärna vilja vinna för vår nuvarande dusch ger bara ut kokhett vatten och eftersom vi fick renovera till rätt mycket efter att vår bostadsrättsförening drog in fjärrvärme (och förstörde en del saker) så kostar det ju lite att byta ut den vi har… Vi skulle verkligen uppskatta lite hjälp!

 24. Svar: ca 900 kr inkl moms

  Motivering:

  Hela familjen kan njuta ikapp
  av VVS-tomtens praktiska, lyxiga klapp;
  hylla för schampo och mångsidig dusch –
  om vårt slitna i kaklet säger jag USCH!

 25. Äsch, kom åt fel knapp och vet inte om kommentaren gick iväg, så jag tar om’et igen. 🙂

  Rätt svar på tävlingsfrågan är 900 kr och här kommer motiveringen:

  Inte ens ett lyxigt badskum
  räddar braxig dusch i gammalt badrum
  Duschar snålt – vi bor i villa
  tror bestämt vi skulle gilla
  FM Matssons nya dusch och hylla
  de skulle våra behov uppfylla!

 26. Läser ofta din fina blogg och blev extra glad när jag såg detta. Vilken himla bra tajming! Vi lever just nu utan badrum. Utan båda våra badrum, haha! Det ena fick nyss en rejäl vattenskada och byggfläktarna kan ju driva vem som helst till vansinne. Det andra rev vi ur för snart två år sedan och först efter jul är hantverkarna inbokade för att slutföra arbetet. Gissa om vi var långa i ansiktet när vi plötsligt stod utan båda badrummen. Det är kaos vill jag lova och mest lider jag över att vår dotter på 2,5 år inte trivs. Men den som väntar på nåt gott.. det tråkiga, förutom vår livssituation, är förstås att det blir ett dyrt kalas. Och jag är arbetslös. Så allt som gör våra (påtvingade) renoveringar billigare mottages med skratt och glädjetårar! (Och svaret på frågan vill du ju ha förstås – duschen kostar 900 kr 🙂 Nu håller jag tummarna och hoppas på en tidig julklapp..

  Gillar din blogg, måste bara passa på och säga det också, nu när jag gör nåt så ovanligt som att kommentera 🙂

 27. Den kostar 900kr!

  Motivering:
  Den passar oss perfekt!! Två badrum ska renoveras i ett nyköpt radhus och en dusch med snygg schampohylla kan ju inte bli bättre i vårt nya hem:)

 28. Svar: 900 kr

  Den är faktiskt ovanligt snygg så t o m min pojkvän skulle tycka om den, om jag vinner så kan han få äran att se på när jag sätter upp den oxå:)

 29. ca 900kr inkl. moms
  ”Äntligen ökas familjens duschfrekvens,
  FM Mattsson tillåter att duschande och sparande kommer överens!
  Vatten är vår viktigaste tillgång,
  Och får ej slösas när vi duschar med sång!
  Vi fick en kalldusch från vårt system utan sil,
  Kalken sabbade vår klinkers rena stil!
  Våra fötter ska sakna schampo-spark,
  För smart hylla finns en meter ovan mark!
  Efter barnen slipper pappa i huvudet slå,
  För justeringsknappen kan alla nå!
  När hela familjen vill duscha in a row,
  Tackar miljön för fantastiskt EcoFlow!”

 30. Svar: ca 900 kr inkl. moms
  Jag vill vinna eftersom min duschstång är trasig så att det händer att handduschen åker ned i huvudet på mej, alternativt vinklar den så att jag måste ställa mig i hörnet för att få några ynka droppar vatten på mig ur den igenkalkade handduchen. Att duscha är ingen behaglig upplevelse för mig och jag vill bara kunna ta en normal dusch utan att få bulor i huvudet eller behöva stoppa huvudet under vattenkranen för att få bort mitt balsam.

 31. den 3-stråle dusch kostar ca 900kr inkl. moms.

  Jag vill vinna eftersom jag tycker att vi i min familj behöver en ny dusch, det ser alltid fräscht ut med någonting nytt och jag tycker det är bra med lite ändringar i hemmet och så skulle det bara jättebra. Dessutom fyller min mamma år den 20 december och jag tror att hon skulle bli jätteglad om hon fick den.. speciellt att jag, hennes lilla dotter har vunnit ihop den.

 32. duschen kostar 900:-
  mIn motivering är följande:

  En 25 liters vv beredare kräver att jag ofta badar i en bäck
  med med FM Mattsson duschen kan jag duscha i ett sträck !

  mvh/manne

 33. Jag är bara äcklad av vår dusch vi har haft i ett antal år nu. Den är inte fräsch.
  Det är fukt och mögelangrepp, kalkavlagringar och själva glasytan är helt skadad. Det positiva är att varmvattnet fungerar, dock inte kallvattnet.

  Kan ni inte marinera detta och skita i alla andras kommentarer? Min familj behöver verkligen denna ”vanliga” serie.

 34. 900kr inkl. moms
  Jag skulle gärna vilja vinna den till vår lilla toa den vi nu har säker är 25 år gamal ;(
  Och formen på den är ju helt otrligt snygg med den lilla schmpoohyllan 🙂
  Om jag vann den skulle det givet bli reklam för den på min inredningblogg där jag pysslar en del .

 35. 900 kr kostar den 3-stråliga duschen!
  en dusch underbar för ekonomi och miljö,
  för till dyrt duschande får man ju nu säga adjö,
  passar både gammal och ung,
  både ”petit” och tung!!!

 36. Den trestråliga kostar ca 900 kr.
  I duschen utanför vår bastu sitter en duscharmatur som borde skänkas till nåt museum. Så fort man sätter munstycket i hållaren och släpper taget, då ”nickar” munstycket och bara väggen får vatten på sig. Skulle verkligen behöva nåt modernare, och miljövänligt.. Hoppas tomten kommer med en tidig julklapp!

 37. Rätt svar är ca 900 kr inkl moms.

  Vi har oturen att ha haft en vattenskada i vårt badrum. Tyvärr är alla grejor där gamla, och eftersom försäkringen gör avdrag för det, verkar det inte bättre än att den gamla duschen måste in igen. Alltså är timingen på den här tävlingen perfekt för mig och jag kan inte göra mycket mer än att hålla tummarna och hoppas att du är min Karl_bertil Jonsson.

  PS. Jag har länkat. Karma skadar aldrig:

  http://evamar.blogg.se/2010/december/dusch-mm-5-dec.html

 38. 900:-

  Sambon och jag är i husköpartagen.. haha. Snart kommer det hela vara klart. Problemet är bara att typ ALLT behöver renoveras.
  Pengarna ska räcka till mycket. En dusch är ingen stor summa, men många bäckar små. Det skulle hjälpa oss otroligt iaf. DÄRFÖR vill vi vinna!

 39. Vår dusch har nästan olyckor vållat.
  En gång fick mormor skinnet skållat.
  Nu är den helt i förfall
  för vattenstrålen är bara kall.
  Vi behöver en ny med FM Matsson-prestanda,
  som kan vårt vatten behagligt blanda.

  Svar:900kr

 40. 900kr kostar den 3 stråliga modellen! Jag skulle vilja vinna duschen och schampohyllan för att att vi verkligen behöver komma igång med renoveringen/byggande av ett badrum. Att gå ner i den 5 gradiga källaren där enda duschen finns är ingen höjdare såhär på vinter. Med en dusch är vi allafall en liten bit på väg mot ett badrum på övervåningen!

  Kramen

 41. Duschen kostar ca. 900kr inkl.moms.

  Jag ska i dagarna flytta från ett hus till en lägenhet.
  Från att ha sin egen stil i ett hus och flytta in i en lägenhet där allt är bestämt av någon annan
  känns inte så givande.
  Men att förgylla badrummet med fina produkter skulle vara en bra början att få det med trivsamt.

 42. Vad kostar den 3-stråliga duschen?
  Den 3-stråliga duschen kostar 900kr inklusive moms.

  Motivera varför just du ska vinna.
  Jag vill vinna duschen för att med ett litet bidrag kunna hjälpa mina kära föräldrar som är i färd med att renovera sitt badrum. Det skulle vara fantastiskt att få kunna ge tillbaka lite som tack för allt de gjort för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s