Äntligen en ny inredningsbutik

I november öppnade Enköpings nya inredningsbutik Riwahl, ett ställe helt i min smak. Här finns varumärken som Sia, House Doctor, Kartell, String, Moooi, Foscarini, Ihreborn, Asplund, Northen Lightning, Oddbirds, m fl. Varning för akuta ha-begär alltså! Konsten kommer från Rolls Gallery i Uppsala.

På bilden ovan syns golvlampan ”Oslo Wood” som är en av många personliga favoriter. Spana in det urläckra robusta bordet från Sia med finfina Ghost-stolar och pall från House Doctor. Lampan ”Nest” som hänger ovanför bordet är skapad av Catarina Larsson som håller till i Grillby utanför Enköping. Det är hon som har gjort ”Nightfly” som har funnits med i tidigare inlägg här på bloggen. Ni kanske har sett hennes dekorationer och enorma ljuskronor i offentliga miljöer som Arlanda och Stockholmsmässan. Här kan ni se exempel på det. Det är extra kul med lokala designers.

Är det någon av er från Enköping som har varit där och tittat? Vad tyckte ni?

Annonser

4 thoughts on “Äntligen en ny inredningsbutik

  1. Jo jag bor i Enköping och går in ganska ofta i butiken, för dem får in en massa nya fina saker hela tiden, så kan varmt rekommendera den!

    God Jul

    Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s