Glada barntapeter

”Hide & Seek” är en ny kollektion barntapeter från Mr Perswall som bland annat ger oss möjligheten att själva färglägga våra tapeter. Definitivt något för Viggo för MIG! Här finns detaljrika, lekfulla och färgglada motiv, kartor, släktträd, mätstickor, bilar, landskap… Min favorit är den mysiga lilla stadsbilden som jag givetvis vill färglägga själv.
Se mer av kollektionen hos Mr Perswall.

Bilder: Mr Perswall

10 tankar om “Glada barntapeter

 1. Kika tillbaka på min blogg vetja. Jag har funnit ett klipp från ”Dockskåpet” eller ”Ballongen spricker”, som den egentligen hette.

  Men allvarligt talat så tycker jag den känns lite obehaglig, gör den inte det? Men…man tänkt väl annorlunda som barn?

 2. Den översta är ju för ljuvlig. Vill gärna ha den i taket ovanför min egen säng. Mycket att titta på. Gärna lyssna på en bok-CD samtidigt och låtsas att historien utspelar sig där.

 3. Fantastiska! Jag skulle dock få en oerhörd prestationsångest av färgläggningen, ibland kan det vara skönt när alternativen inte är så många tycker jag.

 4. Hejsan… kul att du hittade vår blogg… lite mysko är det för jag hittade din igår. hade börjat titta igenom lite och hade den öppen i en egen flik för att fortsätta läsa… jag la den t o m som bokmärke:) och så har du hittat vår blogg under tiden 🙂

  Hoppas allt funkat bra hittills med ert hus. Stallgården som vi har är ju snarlik och vi är supernöjda med barnens del av huset och kök/vardagsrumsdelen. Vi är nöjda med mer iof men… Vad mycket man får ut på relativt få kvadratmeter.

  Ha det så bra! Ses säkerligen igen.

  Ps, tapeterna ovan är roliga. Tyvärr är våra barn för stora men annars hade de nog varit ett alternativ. Eller randigt… jag är nog inne i en randig period nu. Ska försöka få till ränder på hallväggen. Behöver lite färg nu

 5. Helt i min smak! Fantastiskt att man kan lägga upp egna bilder och få på tapet. Det ska bli bröllopsfoto bakom sängen tror jag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s