Heldag i Stockholm

Igår var jag i Stockholm med Tessa. Vi passade bland annat på att kika in till underbara R.O.O.M. som är som ett enda stort lyckopiller av snygg design och uppiggande färgklickar som kontrast till det grå, slaskiga vädret utanför.

En liten sak fick följa med mig hem; den söta pekboken ”Äntligen Bajs” av Camilla Lundsten. Den ska våran lilla kille få som blivit så stor att han minsann kissat på pottan för första gången.

Efter lunch och shopping tog vi ett par drinkar på Nordic Light Hotel och roade oss med Tessas inköp; spelet ”Tjejmiddag” som inspirerar till många och långa diskussioner om allt mellan himmel och jord. Spelet får toppbetyg av oss.

Annonser

9 thoughts on “Heldag i Stockholm

 1. Room är fantastiskt! Det är dit jag styr mina steg om jag får en stund ensam över när jag är i stan. Jag blev överlycklig när de öppnade igen efter att de slagit igen på kungsholmen. Rusade dit för att köpa lamporna från Habitat som jag gått och suktat över…. bara för att få svaret att de inte tar in deras grejer längre eftersom Habitat planerar att öppna en egen butik…någongång… Har mejlat dem men får inget svar på NÄR de öppnar och att handla ifrån deras hemsida funkar inte heller! Surt. Men Room är fantastiskt ändå!

 2. Ja, det var verkligen en fantastisk affär, den kommer jag absolut att besöka igen:)
  Spelet ligger och väntar på den 22:a, det kommer att bli riktigt skoj!

  Kram Kram och tack för en underbar dag i Stockholm!!

 3. Hej!
  Jag är en ensamstående mamma med en liten Oliver på snart 5 månader, vi är på väg att flytta och jag är i desperat behov av lite inredningstips.
  Vi skall flytta till en gammal lokal som har gjorts om till en lägenhet på 2 plan om ca 64kvm, där man kommer in där uppe vet jag ungefär vad jag skall göra men problemet är med rummet i ”källaren” som jag har tänkt att ha som sovrum (rummet där uppe ligger bredvid porten så det blir för lyhört).
  Rummet som jag har tänkt att ha som sovrum är stort men utan fönster, hur gör jag för att få en mysigare/hemtrevligare känsla? Och inte så instängt? Speglar? Det finns spots i taket.
  Golvet är ett stengolv så vill jag inte ha det så kallt antar jag att det är bra att ha en stor matta, nemas problemas..
  Det andra jag behöver lite råd och tips om är att det finns en dörr som leder ut i husets källare, jag vet inte hur mycket folk kommer och går där men kan jag sätta nånting på dörren eller liknande för att få det lite ljuddämpande? Annat tips?
  Vore supertacksam om du kunde kommentera i min blogg med lite tips och råd!
  Kram!

 4. Hej! Jag söker tips på inredningsbutiker, loppis, antikt, shabby chic i Enköping och på bilvägen mellan enköping och stockholm. Vad får jag inte missa? Skall dit nu på fredag och ser fram emot fina tips 🙂

  Tack på förhand!

  Vänligen Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s