Helsvart badrum

Jag har tidigare skrivit om vårat badrum och jakten på vita klinkers. Vårat minsta badrum i huset som ligger innanför vårat sovrum blir däremot svart som synden. Även taket blir svart. Golvet blir dock av praktisk anledning mörkt gråmelerat. Vi har tryckt in så många spotar det bara går och jag hoppas att det räcker för att lysa upp vår lilla krypta. Det ska bli riktigt intressant att se hur det blir när det är färdigt. Ja, jag erkänner att jag är en smula oroad men man måste våga chansa lite istället för att hela tiden köra på säkra kort. Eller?

Bilder: Sköna hem, Desire to inspire via Ordning & Inreda

Annonser

5 thoughts on “Helsvart badrum

  1. Jag tror det blir jättesnyggt! I vårt stora badrum har vi en dusch-nisch där vi låtit de stora, mörka klinkerplattorna fortsätta upp på väggarna, jag gillar det skarpt.

  2. Stört sköna planer, ett val ni inte kommer att ångra!!! Vi har ju som du vet svart vägg och golv där ner och det är lite pyssel att hålla det frächt då vi har så blank men det är så värt all städning!! 😉 Jag ville måla taket grönt men martin tvär vägrade!! 😦 men övertalar han fortfarande 😉 Ska bli så kul att få se hur det blir med erat hus när allt är klart. vill att ni ska bli klara nu 😛 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s