Godkväll! Vilka är ni?

Åh vad roligt att läsa era kommentarer om era forna barn- och ungdomsrum! Fortsätt gärna berätta om era flickrum! (Och pojkrum med för den delen. Är det inga karlar som kikar in här?)

Apropå det skulle det vara jättekul att veta vilka ni alla är. Besökarantalet har verkligen stigit i höjden och jag blir ju så nyfiken. Berätta gärna kort i en kommentar vem du är, hur du hittade hit, om du följt bloggen ett tag och om du har någon egen blogg. Jag tar även tacksamt emot tips på vad jag kan förbättra eller vad ni vill se mer av här.

Passa också på att tävla om dagblocksbladet från form-re-form och Signerat.se. Imorgon avslutas tävlingen och på fredag drar Viggo TVÅ vinnare ur sin lyckohatt.

Och som jag lovat kommer fler bilder från huset i helgen. Tills dess bjuder jag på en dammig bild på Henrik och klätterapan som slipar ryggåstaket.
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt min familj. Hoppas ni har en bra kväll!

Annonser

13 thoughts on “Godkväll! Vilka är ni?

 1. Då börjar väl jag då 🙂 Är en 28 årig lärare som hittade hit genom en annan blogg, kommer inte ihåg vilken just nu. Blev imponerad och inspirerad av din blogg! Är väldigt inredningsintresserad och har nu följt din blogg i ett par veckor. Jag har ingen egen blogg men följer ett par stycken på nätet och tycker att din är en av de mest givande att läsa! Så tack för all inspiration! / Helena

 2. Vad kul att besökarantalet stigit! Det är du värd 🙂 Mig har du ju redan stött på, kommenterar mest jämt 🙂 Annars är jag en glad typ med sambo och två goa troll. Tio miljoner idéer och alltid massa projekt på gång. Börjar inse att nu när man börjat jobba med händerna blir det som ett gift och man måste ha något att jobba med hela tiden. Det är som att man ska ta igen alla år man suttit på kontor. Skapa får jag göra massor på konstlinjen där jag går.
  Jag tycker det är superkul att följa ert bygge och det ska bli så kul att få se slutresultatet.
  Kram
  Helena

 3. Jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit..! Men det är ett bra tag sen. Jag följer hur många bloggar som helst och har kanske inte tid att kommentera alltid men jag försöker iaf lite nu och då! Så himla kul att följa ert husprojekt, det är som en egen personlig dröm som förmodligen aldrig kommer slå in. Sen tror jag att vi gillar lite samma saker… Kul att besökarna ökar! Har ju allt sett att du brukar besöka min lilla blogg med och det tackar jag för!

 4. Jag kikar in här och då och jag tror nog att du minns vem jag är trots det var länge sedan vi tog studenten nu. 😉 Tycker det är kul att komma hit för jag tycker du är duktig på inredning och det är spännande att se hur ert hus kommer se ut när det är klart. Kul är det också att få lite idéer på saker man kanske gör själv här hemma en dag.

  Kram på dig!

 5. Åh, jag har varit dålig på att läsa här på sistone… Har följt bloggen ett tag nu, men är ibland SLARVIG med att skriva kommentarer. Försöker dock alltid smyga in något dom gångerna jag är här… 🙂

 6. Hej Susanne,
  Vad kul att du kommer vara på mässan i helgen. Klart vi ska ses. Jag kommer att vara där på söndagen, jag kikar förbi montern och frågar efter dig. 🙂 Kul!

 7. Åh vilken fantastiskt bra idé jag fick nu! När jag var 15 år fick jag fria händer att göra om i mitt rum, golv, väggar, allt! och jag har ju massa foton kvar! Det ska jag göra ett blogginlägg av 🙂 Till dess kan jag ju berätta att jag valde chack-rutigt golv, större delen av väggarna var lila, en del bakom sängen var blå, och ett hörn var knallrosa med en svart fluffig soffa framför, haha 🙂

  Har själv försökt fråga ibland vilka mina besökare är på mig blogg men brukar inte få så mycket svar tyvärr. Jag heter i alla fall Frida, är 25 år, nyss tillbakaflyttad till min hemstad Eskilstuna. Jag har följt din blogg lite till och från i något års tid tror jag, minns inte hur jag hittade hit…

  besök gärna min blogg: fridasofia.se/blogg

 8. Viggo är en tuffing, där hade Lilleman aldrig klättrat!

  Såg dig i Plaza idag, kul, grattis! Jag hoppas det ger din statistik nya höjder 🙂

  Ha en trevlig helg å lycka till med mässan!

 9. Vårt hem är färdigt att flytta in om två månader och under byggningstiden har jag storkonsumerat allt som har med inredning att göra. Jag älskar din blogg! Jag kommer från Finland förresten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s