En liten men ack så viktig detalj

Vår förra dörrmatta gick i graven när vi flyttade från ”minitvåan”. När jag fick den var den jättefin men som bekant använder folk dörrmattor till att torka av fötterna på. Ganska snart såg den lika dassig ut som vilken dörrmatta som helst och var näst intill omöjlig att få ren. Dessutom låg den irriterande nog aldrig still. Inget bra betyg.

Lägligt nog fick jag för en tid sedan möjlighet att prova en dörrmatta från Matters, ett skandinaviskt mattföretag som var helt nytt för mig. Min favoritdesign i deras sortiment är den ni ser här nedan men jag föredrar större storlek så jag valde denna (60×90 cm). Ja, storleken har betydelse äver när det gäller dörrmattor. Kvaliteten verkar bra, den kan tvättas i 40 grader och det bästa av allt; den ligger helt stilla. Priset ligger på 299:- för de små och 499:- för de stora.

Det är den första nya inredningsdetaljen till vårat hus. -Nej nu ljuger jag så det stänker… Den uppmärksamme bloggläsaren vet att jag köpt flera nya saker till vårt nästa hem, trots att jag pratat vitt och brett om köpstopp. Det mesta ligger dock fortfarande nedpackat i orginalkartongerna så det kommer att bli som julafton när vi flyttar in i huset och äntligen får packa upp alla roliga paket. Men dörrmattan blir det första ni ser när ni kommer hem till oss.

Annonser

5 thoughts on “En liten men ack så viktig detalj

 1. Hahaha ja denna brutat kan du inte lura med att det de var första du köpt till huset 😛
  Men fasiken av fin den var härligta tat du fick ett sådant erbjudande. 🙂
  Jasså så det är så snart som allt sak var klart ändå. Lite optemist jolle är det över alla alla män 😉
  Men ni kämpar ju på i ett rasande tempo så varför skulel ni inte hinna?? 🙂

  Kommer att bli så farligt snyggt sen!!! Roligt att få läsa vart låg, man placerar ju ut bilder av vart folk bor och jag trode ni bode norr om stan 🙂 kram

 2. Vilken otrolig lyx att få plocka in lite nya grejer också när ni flyttar in. Och så är det ju inga panikköp heller, med tanke på att du inhandlat dom under köpstopp 🙂

 3. Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg, dagens blogg, vinn valfria skor från crocs eller presentkort på 300 kr till en fotobok (alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr så ALLA vinner!)
  Så passa på att gå in och anmäl dig!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s