Fantastic Frank skapar sagor

Milja-Li som bor här skulle äntligen ta ta i det där målningsprojektet när tjejkompisarna helt oförhappandes dundrade in genom dörren. Dofter av parfym, färg, glädje och hårspray. Ljud av klackar mot golvet. Popkorn, glatt kaos, fnitter, välja kläder, välja skor, lite vin och iväg som virvelvindar i Stockholmsnatten. Lägenheten är tyst. Nu gryr morgonen och hon är ännu inte hemma… Var är hon?

Fantastic Frank skapar som vanligt små sagor i mitt huvud.

När Fantastic Frank dokumenterar en bostad inför försäljning gör de på samma sätt som i inredningstidningarna, de lyfter de fram och stärker hemmets karaktär. På det sättet når de bostadens målgrupp. De tycker nämligen att det är viktigare att nå spekulanterna som älskar bostaden än bara de som tycker om den. De har sex specialgjorda teman som tydligt påverkar hela processen från fotografering till design på prospekten. Deras egen stylist kan hjälpa till att lyfta fram bostadens karaktär ytterligare. Firman använder sig av fotografer som inte vanligtvis fotograferar bostäder utan lånar fotografer inom mode, konst och arkitektur för att ta fram nya fotomanér.

Bilder: Fantastic Franc

Annonser

4 thoughts on “Fantastic Frank skapar sagor

  1. Nja, lägenheten är ju fortfarande inte såld och jag som är ute och letar boende reagerade direkt på att det bara var en massa bilder på popcorn och sjalar när jag vill kunna se möbleringsmöjligheter och ytskikt. Fina bilder, men njae.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s