Jag vill hem!

 Vilken fantastisk påskhelg det har varit! Vi har varit ute vid huset hela helgen. Med strålande sol och riktig sommarvärme var det ingen som ville jobba inomhus så vi har bara ägnat oss åt tomtarbeten. Henrik och Viggo har farit omkring i lastmaskinen och flyttat jord, förberett för en stengång, vi har gjutit murar och städat upp på tomten. Snart ska vi lägga stengången och så gräs.

 Viggo har så roligt där ute och trivs som fisken i vattnet när han får åka ”kakoj” [traktor/lastmaskin], arbeta som mamma och pappa gör, leka och busa och smita in till grannhunden Kasper. Han har sett en massa ”fikon” [flygplan] på himlen och blivit helt besatt av dem. ”Mamma MEA fikon!!” Jag skulle göra vad som helst för min plutt men att ordna så att flera flygplan åker förbi ovanför tomten känns lite trixigt.
Igår kväll när vi kommit hem till lägenheten och tagit på pyjamas drog Viggo på sig skorna och ställde sig vid dörren och snyftade att han ville HEM. Ja, jag vill också hem. Hela familjen längtar tills vi kan flytta in.


Golvläggningen kom av sig lite när det fina vädret kom.


Formbygge till en liten mur. Till vänster ska det fyllas upp med grus jäms med muren. På höger sida om muren blir det ett par trappsteg ner och där utanför entrén ska vi lägga sten.


Viggo skottar grus.


Kladdigt tycker Viggo.


Paus i grushögen.


Viggo älskar traktorer och andra ”mangaminer” [maskiner].


Henrik förbereder för gjutning av en stödmur.

Annonser

4 thoughts on “Jag vill hem!

  1. Klart det känns som hemma redan hjärtat för ni har ju tillbringat så många timmar i huset redan.
    Men snart får ni bo där!!! Galet inmpad över att ni orkar kämpa på!! Vilken super härlig billd på viggo i traktorn, han måste ha haft en toppen dag!!!
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s