3-årsjubileum och tävling hos Signerat

Under hela maj månad är det kalas hos Signerat.se som firar att man har funnits i tre år. De lanserar en del nyheter på sajten och i helgen kan ni dessutom besöka Signerats Showroom på Swedenborgsgatan 18 i Stockholm där en del av sortimentet finns till försäljning. Öppettider m.m. finns här.

Man kan dessutom vara med och tävla om ett presentkort på 500 kr genom att skicka in sin egen önskelista – gärna baserad på ett visst tema. Välj ut 6 produkter, skriv en rubrik och beskriv önskelistan med max 100 tecken. Läs mer om tävlingen här.

Min egen önskelista skulle bestå av produkter som hjälper till att stärka den egna självkänslan och som påminner en om att leva det liv man vill leva. Det är lätt att fastna i oro, stress och negativa tankemönster, att uppslukas av tankar på det som varit eller det som ska komma istället för att ta tillvara på varje ögonblick och vara mer närvarande i nuet. Det är viktigt att hitta balans i livet och landa i sig själv, tro på sig själv, utvecklas, lyssna till sitt inre och vara den man vill vara.

Halsbandshänge ”Kram/Du är fin” 200 kr – Anna Grape
Halsbandshänge ”Ta det lugnt/Idag är en bra dag” 200 kr – Anna Grape
Guldboken – se din vilja och agera 249 kr – Anna O
Grafiskt tryck ”I am my own unique …” 179 kr – Ita Design
Grafiskt tryck ”Afraid wrong right” 199 kr – Ita Design
Grafiskt tryck ”You look your best today” 225 kr – Susanne Axelsson

Guldboken har jag faktiskt redan köpt och jag rekommenderar den verkligen. Den bygger på frågor som du besvarar. Med hjälp av boken leds du att komma fram till vad du vill att livet ska innehålla och hur du vill leva ditt liv istället för att låta det passera utan mål och riktning. I den fyller du i allt du kan komma på, både stora saker och små, utan att begränsas av varken dig själv eller andra och svarar på frågorna som hjälper dig att förstärka din positiva självbild, skapa nya tankemönster och att se dina framgångar. Ett kanonbra sätt att få överblick över sitt liv, sina drömmar och mål.

Bilder: Signerat.se

1 tanke på “3-årsjubileum och tävling hos Signerat

  1. Susanne [Snusans Inredningsblogg]
    Ja, visst var de billiga? 🙂 Hihi, ja då är det ju inte så farligt om de skulle gå sönder. 🙂

    Trevlig lördag! 🙂 /Malin Inspiration & design

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s