Inköpslista 01

Men v-a-r-f-ö-r vimsar jag runt och letar soffbord när jag har gått och suktat efter Bo Concepts dito i hur många år som helst? Fokus Susanne!
Jag får skapa en inköpslista så jag inte tappar greppet när huset är klart. Risken finns att man stressköper en massa junk som man egentligen inte skulle ha. Speciellt om man har en uttråkad karl och en grinig buskotte med sig.
Okej, soffor bestämt – check! Soffbord bestämt – check!
Jag har i och för sig span på ett par andra soffbord men jag har en hang-up på förvaring så de här ligger fortfarande högt i kurs.

(Och nej, vi kan inte ta med vårat gamla soffbord som är ett slitet gammalt ”Lack” från Ikea i 55 x 55 cm där Viggo har visat prov på sina teckningstalanger och där våra hemmagjorda ben håller på att lossna.)

Bilder: Bo Concept

Annonser

5 thoughts on “Inköpslista 01

  1. det bordet var jätte fint gumman!!! Bra nmed smart förvaring också 🙂
    hahaha nej lämna du lack bordet kvar där.. 😉 Kramar

  2. Hahaha nej lämna du kvar det bordet om det har gjort sitt 😉 Det nya bordet som du spanat på var jätte fint och smart med förvaring under bordskivan. jätte fint verkligen fast lite väl dyrt :/

  3. Jag gillar också förvaring så jag trillade över en sida; klubbkompis.se med liknande bord. Jag vet inte om butiken existerar eller inte – har aldrig varit där …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s