25hours Hotel No.1 – Trendigt och lekfullt i Hamburg

Jag har själv aldrig varit i Tyskland men det finns en hel del hotell i landet som jag är väldigt nyfiken på. 3-stjärniga 25hours Hotel No.1 i Hamburg är ett av dem. Färg, energi och lekfulla detaljer blandas här med retrokänsla och hyllningar till 60- och 70-talet. Allmänna utrymmen går i rött, orange och rosa. Frukost, lunch och middag serveras varje dag och i loungen kan man mysa framför den öppna spisen.

På fjärde våningen finns en mysig takterrass, som även syntes på bild i mitt inlägg om altaner. Liggfåtöljerna och de rosa bastparasollerna kan nästan ge en smula karibisk semesterfeeling mitt i Tyskland. Om det är sommar och sol, vill säga.
Hotellet har 128 rum, vissa i svala blå och gröna nyanser i en avslappnad och dämpad färgskala, andra desto mer lekfulla i energiskt rött och magenta. Nästan alla rum har designats individuellt av unga designers.

Läs mer om hotellet här eller här.

Ett inlägg om coola 25Hours Hotel Tailored by Levi’s i Frankfurt finns här och vill du läsa om fler hotell runt om i världen finns de samlade i kategorin Hotell & Resor.

Bilder: Designhotels.com

Annonser

2 thoughts on “25hours Hotel No.1 – Trendigt och lekfullt i Hamburg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s