Spaning och inköp på Ikea

Idag tog vi en tur till det stora Ikea-varuhuset. Vi jagade en tvåårig vildbatting samtidigt som vi spanade på saker till huset. Penna, papper, måttband, kamera, simultankapacitet och ögon i nacken är allt som krävs. Jag lyckades få ihop en lång inspirationslista med idéer till sovrum, klädkammare, kök och barnrum.

Jag har tidigare haft soffspaning här på bloggen men nu har vi bestämt oss för en helt annan soffa. Två stycken Karlstad 3-sits blir det. Jag har kapitulerat och insett att läderklädsel är det enda alternativet. Avtagbara tygklädslar i all ära men inte sjutton har jag lust att stå och tvätta soffklädslar tre gånger i veckan. Våran nuvarande lilla tygsoffa innehåller nog kostcirkelns alla delar (och lite till) vid det här laget.

Några inköp blev det. Vi passade på att köpa lite mer sängkläder, både till oss och till vilden. Och barnet lyckades vi få med oss hem också. En lyckad dag med andra ord.

Bilder: Ikea

Annonser

2 thoughts on “Spaning och inköp på Ikea

  1. Ja IKEA med barn är ingen dans på rosor. Bara att knöka ner dem och binda fast dem i en barnvagn. Annars så är det svårt att få något tittat på. Underbart är i alla fall att de har barnTV (i Sverige) i matsalen så man i alla fall får njuta lite av köttbullarna.
    Hejja IKEA.
    Hälsningar
    Yohanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s