En blivande grävmaskinist?

Jag har vägrat tro på att intresse för motorer, maskiner och fordon ligger i de manliga generna men vårt bustroll blir överlycklig så fort han ser en traktor, grävmaskin, lastbil eller lastmaskin. Han kan inte duscha utan traktorn och dumpern är mysig att sova med. Antagligen är det för att han har vuxit upp med alla maskiner på tomten. Men det är likadant med bilar, bussar, flygplan, räddningsfordon… Här har han hittat en ”gjämemin” och styr spakarna för glatta livet.

Jag har försökt att uppmuntra den konstnärliga ådran men efter ett stort rött konstverk på vår soffa är pennorna beslagtagna på obestämd tid.
Att klättra och hoppa är ett annat stort intresse. För ett tag sedan gjorde han en ”Madicken” och tog en flygtur från vännernas våningssäng. Då fick han i och för sig träffa ambulansen och röntgenmaskinen och ”den trasiga gubben” (skelettet) på Östersunds sjukhus. Den trasiga gubben klappade han om och ville laga. – Måhända har vi en blivande läkare?
(Han fick som tur var ”bara” en hjärnskakning och dagen efter fick vi åka hem).

Jag undrar vad du kommer att jobba med när du blir stor Viggo?
Jag hoppas att du är lycklig då, att du gör det du vill göra och att du är den du vill vara! Kom ihåg att allt är möjligt! Du kan lyckas med vad du vill om du är beredd att kämpa för det. Följ ditt hjärta och tro på dig själv! Du är det bästa som hänt mig!

Annonser

One thought on “En blivande grävmaskinist?

  1. Heej fin blogg du har,
    allt bra med dig :)?
    Kolla in min blogg om du är intresserad av mode eller vill följa en 18 årig Modell tjejs framgång i New York.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s