Kvadratsmarta vampyrer hos IKEA

Igår var jag på trevlig pressfrukost med anledning av Ikeas katslogsläpp. Man fokuserar på ordet kvadratsmart och att ”hobby är hett”. I fina lokaler på söder hade man byggt upp rum för olika typer av fritidsintressen. Sovrummet var inrett med vampyrer som tema. Kul med lite otippade intressen, smarta förvaringslösningar och spännande detaljer. Lägg märke till spegelbilden. Vi funderar på att bygga in sängen som man gjort här för att få in så mycket förvaring som möjligt.
En trevlig detalj i utställningen var att man använde sig av levande ”rekvisita”. I vampyrloungen satt två vampyrfans och i köket stod husmor och saftade och syltade.

Flertalet bloggare har skrivit om katalogen och IKEAs pressträffar och samtalen kring svenskarnas fritidsintressen så klicka er dit om ni vill läsa mer.

4 thoughts on “Kvadratsmarta vampyrer hos IKEA

  1. Var du där oxå? då missade jag dig, hade självklart kommit fram och hälsat då. Men ibland är det svårt att se hur folk ser ut i verkliga livet förutom i bloggen. Men vi kanske syns på Formex frukost? Fick klartecken idag att jag kan komma.
    Önskar dig en bra helg.
    Kram
    Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s