Enamello eller inte?

Eftersom vi inte hittat någon bra tapet att ha bakom stänkskyddet i glas har vi tänkt om och istället letat efter kakel. Eftersom vi ännu inte hittat något bra kakel pågår just nu en kamp mot byggplånboken om vi ska använda oss av Enamello Kitchen Front istället. Det är inte billigt men ack så fint. Det faktum att den är magnetisk tilltalar mig extra mycket. Tänk vad skönt det vore om man kunde ha klocka, timer och receptblad på väggen istället för att ta upp värdefull plats på arbetsytorna. Den här veckan måste vi bestämma oss om vi ska hinna få färdigt i köket innan inflytt. Tapet… kakel… eller Enamello…? Fortsättning följer.

 

Enamello Kitchen Front är ett stänkskydd av emalj som är lätt att hålla ren från fett och fläckar då ytan är helt porfri. Till skillnad från exempelvis kakel monteras skivan mycket lätt i ett stycke med lim eller kardborreband och du slipper fogar som är svåra att hålla rena.
Desstom är Enamello Kitchen Front en praktisk hjälpreda i köket. Använd den som kom-ihåg-tavla och skriv en påminnelse till familjen om att köpa mjölk. Eller sätt upp kvällens middagsrecept direkt vid spisen med magneter och frigör värdefull arbetsyta i ditt kök.

Bilder: Enamello

Annonser

One thought on “Enamello eller inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s