Ocean

Åhléns fåtölj Ocean är inte helt olik Oficina Kreativas Acapulco chair. Om det kan man ju tycka vad man vill. Jag tycker iallafall att det är kul att Åhléns kommer med en hel drös nya fina inredningsprodukter. Fåtöljen kommer att säljas på City-varuhusen Stockholm, Göteborg och Malmö. Priset ligger på 999:-

Bilder: Åhléns press, foto: Peas and Understanding

Annonser

6 thoughts on “Ocean

 1. Hej!
  Såg ditt inlägg om glasskivan i duschen och undrar hur det har gått för er?
  Nämligen så att vi har lite av samma dilemma 🙂 Tänkte kolla vilken färg ni använde och hur ni fäste den? Väldigt tacksam för svar och tips!!

  MVH Lina

 2. Ja, säga vad man vill, men läckra är dom! 🙂

  Och du, tack för kommentaren idag! Jag behöver verkligen en spark i den riktningen ibland. Det blev pussel och fryspizza och du har helt rätt – det kommer en dag imorgon också.

  Hoppas du har en fin vecka framför dig! Natti natti

 3. Haha, ja det säger väl en del om dagens skick… Inser ju nu att kommentaren inte var din och att du förmodligen inte fattar alls vad jag pratar om! Men fryspizza och pussel blev det. Och en bra vecka hoppas jag fortfarande att du har framför dig 🙂

 4. Jeg vil hellere have den fra OK Design – Den er godt nok lidt mere expensive til gengæld er trådene i nedbrydeligt plast og benene er håndsvejset stål. Det ligner også, at farverne er lidt for pang for mig i denne version. Vildt at Åhlens kan lave en stol der ligner SÅ meget! – mon ikke de bryder noget copyright?
  Tack for en bra blog 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s