Varde vatten!

Och på den tusende tagen skapade han vatten. Och han såg att det vart gott. Nu kan man gå på toaletten och duscha varmt i huset. Halleluja! I övermorgon går flyttlasset och det hade i-n-t-e varit så kul att flytta med en 2-åring till ett hus utan vatten.

Nu skulle jag bara vilja svinga lite med trollspöt och säga: Frambringe jorden grönska, fröbärande örter och fruktträd. Varde en sju-i-helsikes fräsh gräsmatta och en stor altan i lärkträ. Och varde ljus på husfasaden som lysa över jorden. Samle sig det vatten som är under himmelen till en särskild plats och kalla det pool.

Annonser

4 thoughts on “Varde vatten!

  1. Vad fint ni har gjort det i huset! Badrummet ser väldigt fräscht ut och det är ju helt klart en fördel att det rinner varmvatten i den fina kranen 🙂

    /Linda

  2. *fniss*

    Fin tanke, men du om det är någon tröst så brukar ju resultatet bli bättre om det får ta tid 🙂 Strunt i trädgård å lort, tänd ljus och mys med innepyssel, det kommer en ny vår!

    Trevlig helg!

  3. Vi är i full gång med att renovera vårt lilla badrum och jag letar inredningsmöbler förfullt! toa och kran är klart men jag kan inte bestämma mig för något skåp. Gillade ditt, enkelt och stilrent!! Vilket märke är det???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s