Jag vill ha fler knoddar

Vaknar till doften av nybakat bröd och ljudet av Viggo som deklarerar att han ska köra en balansakt med Barbabilen uppe på en låda. Han blir nog stuntförare när han blir stor… Balansen och fordonsintresset har han definitivt fått av sin far.

Igår var vi återigen till det stora småländska varuhuset. De viktigaste målen för dagen var att få tag i någon form av skohylla och hallförvaring, spegel och en liten bordsskiva/hylla till min klädkammare, hyllor till tvättstugan, krokar, handtag till köksskåpen och gardiner.
Det gick sådär. Vi hittade inte mycket av det vi skulle ha. De handtag och krokar vi ska ha har inte funnits alls under de senaste två månaderna som vi åkt skytteltrafik mellan Ikea och hemmet.

Jag älskar plåttunnan ”Knodd”. Tyvärr lyckades Henrik övertala mig att den inte alls är något att ha. Ett av hans krystade argument var att Viggo kommer att kasta den genom fönstret. Det är nackdelen med Västerås gigantiska varuhus, när man äntligen kommer till de intressanta avdelningarna är man så trött och stressad att man inte kan tänka klart. Jag satte motvilligt ned min knodd och lämnade platsen. Efter en stund hör vi en bekant stämma bakom oss. ”Här kommer JAG!” Och där kom Viggo kavat bärandes på en Knodd som väl är hälften så stor som honom själv. Han har bra smak min son. Den har han fått av sin mor.

Bilder: Ikea

3 thoughts on “Jag vill ha fler knoddar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s