Ge mig ett handtag!

Men det var väl fasligt vad det ska ta tid för oss att komma iordning i huset. Det står fortfarande flyttlådor och bråte här och där. Vi har haft fullt upp med IKEA-besök, jaktresor, fester och förkylningar. En liten hjärnskakning har vi också hunnit med. Fast det var ingen större fara. Efter sommarens störtdykning från vännernas våningssäng har både jag och Viggo fått in vanan och vi har lärt oss två saker; att man inte ska hoppa i sängar och soffor och att vi ska sätta upp fasadsiffror så att ambulanser och andra besökare hittar hit.

Kommande helg har vi äntligen tid till oss själva och kan lägga lite krut på huset. Då ska varenda flyttlåda bort och skräpet ska till återbruket. Och trots att vi sponsrat IKEA nästan varje helg så är det mycket som måste införskaffas. Handtag till köksskåpen till exempel. De vi valt har varit ”tillfälligt slut” på IKEA sedan augusti och de verkar inte få någon ny leverans. Det finns liknande på Electrolux Home. Henrik har varit in i butiken och även ringt dit för att beställa men som bekant så undviker det företaget all sorts kundkontakt. Vi försökte ju beställa köket därifrån men gav upp efter åtskilliga försök att få till ett möte. Märkligt! Vidare till nästa företag. Jag är ganska less på att jaga runt efter varje liten detalj.


Grepplist, Myresjökök

Annonser

One thought on “Ge mig ett handtag!

  1. Vi har den ”grepplisten” från Ikea, jag tycker att den är lite simpel, vass och känns billig. Dessutom sitter den dåligt eftersom man inte skruvar rakt igenom. Snyggt men dom står på våran ”att-byta-ut-lista”.

    Så var det sagt 🙂

    Var rädd om huvudet nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s