Vad ska vi använda allrummet till?

Ett rum till allt? För alla? Eller ingenting? Just nu är vårt allrum fyllt med diverse saker som ännu ej hamnat på rätt plats i huset. Viggos flyttlådor står där halvt urpackade i väntan på att vi ska bygga förvaring och pysselhörna i hans rum. Av någon anledning har det även blivit någon sorts blöjbytesstation. Ingen idé att fixa något skötbord då det snart är dags att överge blöjorna helt. Våra gamla möbler har hamnat där. Vår slitna soffa står framför fönstret där jag skulle vilja bygga en platsbyggd soffa som snabbt kan göras om till säng, gärna med en utdragssäng under… eller förvaring, jag har inte riktigt bestämt mig.


Platsbyggd soffa från Äntligen Hemma

Jag vill att allrummet ska kunna användas av både barn och vuxna. Det ska inte se ut som ett barnrum men ska ändå inbjuda till lek. Detta kommer att bli en utmaning.
Viggo önskar sig en studsmatta i julklapp. Det är det enda han pratar om. Så det är klart att vi ska försöka fixa en sådan. En studsmatta får faktiskt plats i ett outnyttjat hörn i allrummet. Men varför måste alla studsmattor vara så gräsligt fula? Varför inte göra dem helt svarta eller helt vita?

Om jag fick välja skulle vi istället använda det där hörnet till lekborgen från Smallroom. Den är vit och fin, utan skrikiga färger och smälter fint in i övrig inredning. Men någon lekborg lär det inte bli.

Det återstår att se hur rummet blir till slut. En sak är säker, det ska inte vara någon outnyttjad yta.

Har ni något allrum och vad använder ni det i så fall till?

Bilder: Hemmakanalen.se, Smallroom.se

Annonser

One thought on “Vad ska vi använda allrummet till?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s