Altanbygge påbörjat

I helgen njuter vi av vårsolen och mäter ut den blivande altanen. Så här ser tomten ut nu. Senare i sommar ska vi förhoppningsvis kunna se en betydlig skillnad med gräsmatta och altan på plats. Dessutom ska vi fixa trappor till entréerna och klä in takfoten.

Vi lider inte brist på projekt, drömmar och planer för tomten direkt men detta år koncentrerar vi oss främst på att få till gräsmatta och altan.

När det gäller insidan av huset håller vi på att få ordning på arbetsrummet och har även börjat ta tag i rummet som fram tills nu har fungerat som ett sorts förråd. Vi håller på att rensa ur det och ska inreda det under sommaren och hösten.

För övrigt fattas det soffbord och lite andra små detaljer. Allt har ännu inte riktigt fallit på plats. Vi stressar inte utan låter hemmet växa fram sakta men säkert. Det tar ett tag innan man känner hur man vill ha det och det finns trots allt så mycket annat att lägga energin på än att bara fixa hemma och inreda. Min fokus ligger på lite andra saker än detta just nu men allt har sin tid, eller hur.

Annonser

7 thoughts on “Altanbygge påbörjat

  1. Så himla fint ni har det! Att ha hus är verkligen ett livsprojekt. Trädgården är mitt projekt, har grävt upp hela framsidan och ska göra om den från grunden. Det tar sin tid 🙂

  2. Vilken härlig tid ni har framför er, riktigt kul projekt på gång! Jag lade ut bilder på vår entrétrapp häromdagen om ni vill ha inspiration till en gjuten trapp. Lycka till med arbetet!

    Kram Linda

  3. Du gör helt rätt i att inte stressa fram förändringar. Rum som känns rätt är alltid bäst! Du har en skön känsla för detaljer, gillar speciellt den gula acccentfärgen i vardagsrummet och lampan ned röda sladden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s