Svarta badrummet

Kom på att jag inte visat några bilder på det svarta badrummet sedan tvättställ och spegel kom upp. Den rosa glasskivan i duschen är jag såklart extra nöjd med eftersom jag fick kämpa för den. Jag älskar det matta gråspräckliga golvet som är så skönt att gå på.
Nu kliar det i köpefingrarna och jag skulle vilja åka iväg och skaffa en massa nya snygga handdukar och andra grejer. Men då hör jag Emils pappas röst i huvudet. ”Köpe å köpe, ska vi inte skaffa oss en ny pige åsså när vi ändå é på marken?”

Annonser

9 thoughts on “Svarta badrummet

 1. Hahaha du är bra go köpe och köpe!!! 😉 Måste dock säga detta igen: ERAT BADRUM ÄR DET SNYGGASTE JAG någonsin har sett!! Då menar jag verkligen i alla kategorier gumman. Jag har sett mycket inspirations bilder under åren men erat slår faaaaaaaaaaan allt!!
  Kram

 2. *fniss* Jag vet precis vad du menar! På ena axeln sitter väl Emils pappa och på den andra sitter Pippi med kappsäcken 🙂

  Otroligt snyggt iallafall, jag rågillar den rosa väggen! (förstås) Hela badrummet är som plockat ur ett läckert lyxbadsreportage!

 3. SJUKT snyggt badrum…jag är badrums beroende:) Om du vill ha lite inrednings inspiration har jag sovrumstema på min blogg denna veckan.:)
  Ha en kanonhelg.

  LOVE Maria på inredningsvis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s