Altanbygget del 2

Klarblå himmel, strålande sol och altanbygge för hela slanten. Det tar längre tid än man tror att skruva ihop 75 kvm altan men ikväll är tralldäcket nästan färdigt, så när som på två rader plank. Jag har blåsor i händerna och kommer att drömma om trallskruv inatt.

Annonser

8 thoughts on “Altanbygget del 2

  1. Ser riktigt bra ut! vad roligt att ni kommit igång ute med 🙂 tror vi får ta trallen nästa sommar, så mycket som ska hinnas med innan känns det som! Är det grönt tryckat ni köpt? har sett brunt i någon tidningen men inte på riktigt ännu, kändes fint med!

  2. Vad ni är duktiga! 🙂 Vi håller också på att bygga en altan längs med baksidan på vårat hus. Mycket jobb och slit är det, speciellt eftersom sambon valde att göra stommen av slaggsten men det blir verkligen annorlunda och vackert, passar ihop med huset som står på en rejäl stengrund. Min blogg är ‘nystartad’ då jag har en lite mer tidskrävande blogg sedan tidigare (jexxicaa.blogg.se), så foton kommer upp när jag hunnit fota.. 🙂 Ha en fin dag! Mvh Jessica / VillaDicka.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s