Tävling – vinn solcellsbelysning

Nu när vi fått gräsmatta och altanen börjar ta form så funderar vi på nästa steg, planteringar och inte minst – belysning. Att inreda med ljus är lika effektivt ute som inne och man kan skapa spännande effekter med hjälp av rätt belysning. Vi har förberett med el för viss utomhusbelysning men kommer även att använda oss av solcellsbelysning. Jag har redan köpt några solcellsrislampor som väntar på att hängas upp vid altanen och mer belysning ska det bli efter hand. Vi ska ha gångbelysning och någon form av spotar. Solcellslampor spar energi och är alltså ett miljömedvetet val.

Nu startar vi upp en tävling i samarbete med Uttaget Belysning med inte mindre än tre vinnare. 1:an vinner 500kr och 2:an och 3:an 250kr i presentkort som kan utnyttjas på hela sortimentet av solcellsbelysning! Inte nog med det, om fler än 20 personer tävlar så DUBBLAS priserna. I så fall får 1:an 1000kr och 2:an och 3:an 500kr.

Tävlingsupplägg

1 Lott – Motivera varför du ska vinna i en kommentar till det här inlägget
1 Lott – Gilla Uttaget Belysning på Facebook
2 Lotter – Följ Uttaget på Pinterest och ”Pinna” en produkt från Uttaget.se
2 Lotter – Ge dina läsare ett tips på vad man kan göra med belysning just på sommaren i din blogg och länka till Uttaget Belysning (www.uttaget.se) i blogginlägget – dela med dig av länken till ditt inlägg i kommentarerna

Du deltar i tävlingen med valfritt antal lotter. En deltagare kan få upp till 6 lotter totalt i dragningen genom att göra alla fyra sakerna. Fler lotter ger större chans att vinna men självklart kan du vinna även om du bara deltar med en lott.

Vinnarna utses av Uttaget Belysning. Tävlingen pågår fram till söndag 15:e juli. Lycka till!
Annonser

26 thoughts on “Tävling – vinn solcellsbelysning

 1. Jag skulle bli riktigt glad och sätta belysningen i trädgården.. Vi håller på en del ute nu i sommar med finslipning och detaljer av vår renovering av huset. En sådan sak som belysningspunkter gör så otroligt mycket för intrycket 🙂
  Gillat på FB & ”pinnat” på Pinterest så 4 lotter. Kul att Pinterest är med.. Finns mycket kul där att se och följa!
  Ha en go söndag, här regnar det och vi ska snart på ”afternoon tea” 🙂 /Kerstin

 2. Vi behöver lysa upp i vår trädgården, jag skulle vilja sätta en belysning som lyser upp vår vackra pil samt i den vita rabatten.Ja det finns massor av ställen att sätta belysning på:)
  Har oxå gillat på facebook.
  Ha det bra
  Annchristin

 3. Hej! Mina föräldrar köpte ett helt fantastisk hus för 3 år sedan. Sommarens projekt är att göra en mysig rabatt. De har nyligen byggt altan, satt upp ett staket där växter kan klättra och lagt sten, nu fattas bara belysningen som slutfinish! Rabatten görs med kärlek och engagemang, som vinnare i den här tävlingen skulle de bli jätteglada, det är jag väldigt säker på:) Det skulle vara en belöning för dem och de förtjänar det verkligen för gud så fint det har blivit! Klart att det även ska synas på natten:)

  Ha en skön sommar!

  Emily

 4. Hej!
  Jag skulle vilja vinna lamporna för jag är 18 år gammal och min pojkvän är 21 år gammal och vi har nyligen flyttat till ett hus som vi hyr. Det är så otroligt svårt att ha råd med allt vad det innebär! Jag har även gillat på Facebook.
  Skulle bli otroligt tacksam för det i alla fall 🙂

  Ha det bra
  Kram Johanna

 5. Jag har en altan. Vid en inoljning av den tog portvakten hand om mina grejer: bord, stolar, lövkorg, krukor. Sedan kom en ny portvakt som kastade allt. Nu har jag ingenting, men jag kan ju tillfälligt flytta ut fåtöljer från vardagsrummet. Då behövs lite mysbelysning.

 6. Vi håller precis på att måla om vår vidriga bastualtan, furufurufuru ful. Det skulle gjorts för längesen men sen vi köpte huset har två fuktskador kommit emellan men nu äntligen börjar vi koncentrera oss på att få mysigt också, lite lampor till altan och/eller trädgården skulle absolut hjälpa oss med myset, och ge oss lite lugn efter rust i ett års tid.

 7. Jag tycker det är så snyggt med belysning i trädgårdar och skulle gärna vilja har fler lampor att sätta ut

 8. Tycker att det skulle vara så roligt att få lysa upp vår trädgård med lite belysning här och där.

 9. Lampor i trädgården gör det mer personligt och välkomnande,
  jag fastnade direkt för Solcellslykta 12-pack som verkligen kommer
  göra mina gäster och mig glada hela sommaren och även långt in på hösten!
  Perfekt att det är så många i ett, då kommer det finnas lampor lite varstans,
  toppen ju!!

 10. trevligt att ha i trädgården &belysa trevliga platser har haft men dom har fungerat dåligt eller gått sönder hoppas på tur att vinna nya

 11. Oh detta hade varit toppen att få vinna, vi har precis byggt ett mysigt litet trädäck men vår trädgård är så mörk o dyster hade varit perfekt att lysa upp sena sommarkvällar med!

 12. jag skulle vilja vinna för att lysa upp utanför garaget så min dotter hittar in till sitt sommarrum som hon har där ute ,och det är så mörkt när hon lämnar oss inne för att gå ut och sova .

 13. Min lott och motivering: på landet är vi i full fart med att inreda en frigge som jag och min kille ska bo i. Vi skulle behöva belysning ner till den från stora huset på kvällarna. Superbra vinst vore det för oss 😉

 14. Med naturen som assistans,
  ger vi tillsammans jorden en chans.
  Inget onödigt resursslöseri,
  från både utgifter och dåligt samvete jag nu kan bli fri.
  Solcellsbelysning är en litet steg åt rätt håll,
  för att på framtiden hålla lite koll.
  Men ett litet steg är värt mycket,
  när man jobbar med grupptrycket.
  Därför hoppas jag lite hjälp till självhjälp vinna,
  och slippa se eldrivna lampor i trädgården brinna.

  Har även gillat på Facebook

 15. Bor på landet och där ute är det SVART på kvällaran/nätterna även om det är sommar. Vore kul/fint om man kunde ha lite belysning som även var miljövänlig och inte kosta en massa kosing 😉 på det sättet blir det Nytta & Nöje.

  Ha en BRA SOMMAR ALLA även om det REGNAR 🙂

 16. Jag är gärna med och tävlar! Detta är min första sommar med hus och det är så mörkt i trädgården om kvällarna och jag saknar något mysigt ljus. Samtidigt vill man inte av miljöskäl ha igång lampor hela natten som drar el. Därför hade jag blivit superglad om jag vann ett presentkort hos Solcellsbelysning.

 17. Jag har precis blivit ensamstående två-barns mamma och det vore fint att vinna och få lite ljus om kvällarna utanför vårt nya hem! En lott och hoppas på tur!

  vh
  Mamma Monika

 18. jag vill gärna vinna för att ge solcellslamporna till min dottr och måg att förgylla gräsplätten utanför deras sommarstuga. då dom inte har någon el där passr ju solcellslampor extra bra
  jag vill ha en lott och hoppas på tur
  kram Ulla

 19. 1. Vi håller på att piffa till hela trädgården så detta skulle göra den så mysig på kvällarna
  2. Gillar på FB (Frida Thorsell)

 20. Jag skulle behöva vinna så jag kan köpa mygglampor – mygg är en plåga där vi bor så dessa skulle verkligen göra det möjligt att kunna sitta ute även om kvällarna – att de sedan är snygga är ju inte dumt det heller!
  Jag gillar på FB (Carola Lind)

 21. Gillat på facebook och är gärna med och tävlar 🙂
  Om jag vann dessa snyggingar skulle jag helt klart ge dom till mina föräldrar då dom skulle passa perfekt där i deras fina trädgård.

 22. Som en norrlänning är man nu van vid ljus hela dagarnanär det nu på sommaren aldrig blir mörktute. När vi då närmar oss mörkare årstider då vi istället i princip aldrig får se solen går upp hoppas jag att en vinst med lite lampor ska göra kvällarna lite ljusare och lysa upp min tillvaro när solens strålar inte syns så länge på dagarna. Lampor i trädgården kommer att göra susen och jag kommer trivas som fisken i vattnet även i höst!!

 23. Tänk att upplyst få bli,
  med hjälp av solens energi,
  det vore cell-samt minst sagt,
  och skulle skänka trädgården prakt.
  För om hos oss sådan belysning fanns,
  skulle det skapas trevlig luminans,
  som gjort för cell-skapligt mysande,
  och det vore ju alldeles lysande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s