Vårt hus – sovrummet

Så mycket utomhusarbete blev det inte i helgen eftersom vädergudarna bestämde sig för att släppa ner en massa regn. Vi åkte istället till det stora varuhuset i väster och inhandlade lite smågrejer som fattades och pysslade inomhus. Vi satte bland annat upp spotar i sovrummet, rummet som jag för övrigt aldrig visat några bilder från, förrän nu.

När vi planerade huset var en av de viktigaste detaljerna förvaring för att slippa den eviga röran. Här har vi löst det genom att bygga ett skåp som rymmer en massa saker runt sängen. Sängborden har vi gjort av tavellister där det får plats alldeles lagom mycket saker, dvs bara det väsentligaste, och krokar på väggen gör förhoppningsvis att man slipper de små klädhögarna på golvet.
Mitt emot sängen finns en inbyggd garderob och från sovrummet når man klädkammaren och det svarta badrummet. Även den detaljen var viktig för mig när vi valde planlösning, att man inte skulle behöva springa över halva huset för att nå kläderna och göra sig iordning när man kom ut från duschen.


Slipsnkutsinstruktioner på garderobens kortsida


Favoriter – Kroken ”Dropit” från Normann Copenhagen, grafiskt kuddfodral från Desenio och slipsprintet ”Dubbel Windsor” från Knaada.

Produktbilder från Frapp, Desenio och Knaada

17 tankar på “Vårt hus – sovrummet

  1. Nämen åh, så snyggt! Ser lika fräscht ut som på designhotell! Snygg lösning med tavellisten! Får jag lov att låna tavellistbilden och blogga om? Länkar såklart till dig isf!
    Bra att du fortsätter följa oss – å jag dig!
    Bilden på Sven, den har Matilda tagit. Hon fotar fint! 🙂
    Söndagskram!

  2. Men så himla snyggt med det knallrosa i badrummet! Och så väl genomtänkt allt verkar vara, med förvaringen. Det underlättar vardagslivet, minst sagt 🙂

  3. Åh vad snyggt, badrummet och klädkammaren var oxå snygga:) Blir en wow upplevelse med svart badrum:) Vart kommer de svarta krokarna(i sovrummet)och sänglamporna i från? /marie

  4. Ni har det verkligen superfint! Förvaring kan man aldrig få förmycket av. Jag har oxå haft den tanken runt sängen när vi ska fixa till vårt sovrum, men inget är bestämt ännu.
    Kram

  5. Hej! Vilken bra blogg att följa, ger verkligen inspiration! Jag undrar vart du har köpt dina garderober som du har runt sängen? Och finns det lite längre garderober i samma material att ha vid sidan om sängen?

    Hälsningar
    Gormit

  6. Superläcker planering! Precis en sådan planering som jag är ute efter 🙂 Har kikat lite på BESTÅ-serien för att försöka luska ut hur du trixat ihop det. Hur har du fått det snyggt upptill eftersom jag ser på bilden att det blev lite för kort på bredden?

    Ska bli ägare av mitt första hus så alla tricks & bra förklaringar på denna planering skulle vara super 😉
    Kram

  7. Hej! Tack för en härlig blogg. Vilken superfin sänglampa med orange insida. Får man fråga vart den är köpt (märke?) den skulle passa utmärkt hemma hos oss.
    kram

Lämna en kommentar